Collega facilitair

Financiën & Facilitair

Alles op rolletjes laten verlopen.

De afdeling Financiën & Facilitair bestaat uit zo’n twintig medewerkers. Binnen deze afdeling ligt de focus op het managen van alle financiële en facilitaire zaken. Van het versturen van de post naar de klant, tot het uitbetalen van salarissen. De afdeling Financiën & Facilitair bestaat uit twee teams: Financiën & Rapportage en Facilitaire Dienstverlening. De teams zijn relatief klein, waardoor de lijntjes kort zijn. De collega’s binnen deze teams zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. De teamleiders stellen beide teams voor: 

Financiën & Rapportage

Remon Rijk: ’In ons team Financiën & Rapportage zorgen we ervoor dat alle financiële processen op een zo efficiënt mogelijke manier verlopen. Er zijn diverse functies in dit team: medewerker financiën en debiteurenbeheer, controller, data-analist en datakwaliteitsofficer. Waar de ene collega ervoor zorgt dat de klant aan zijn betalingsverplichtingen voldoet en zorgt dat de financiële administratie op orde is, zorgt de ander ervoor dat dit zowel intern als extern juist wordt gerapporteerd. Andere belangrijke aandachtsgebieden waar dit team zich op focust, zijn onder andere data-analyses, dashboarding en datakwaliteit.’ 

Facilitaire Dienstverlening

Janis van Overveld: ‘De facilitair- en hospitalitymedewerkers zorgen dagelijks voor een goede operationele huisvesting. We maken gezonde lunches klaar in ons bedrijfsrestaurant, doen de postverwerking, receptiewerkzaamheden en beheren en onderhouden de gebouwen. We zijn een enorm klantgericht team. Elke dag werken we eraan dat zowel collega’s als bezoekers zich welkom voelen in de fijne kantooromgeving van ZLM. Geen vraag is te gek en iedereen kan bij ons terecht. We zijn echte doeners, duizendpootjes met gevoel voor humor.’
 

De kracht van een klein team

Er is binnen de teams veel onderling contact, de collega’s kennen elkaar door en door. Er is een groot saamhorigheidsgevoel en iedereen staat voor elkaar klaar. Dat is de kracht van een sterk team!
 

“De bereidheid om elkaar te helpen bij vragen is – ook in drukke tijden – groot in ons team. Hierbij verliezen we uiteraard de kwaliteit niet uit het oog.”
Remon
, teamleider Financiën & Rapportage

Wij zijn ZLM.

Benieuwd wie ZLM is? Wij stellen ons graag aan je voor!

Collega schade

Een cultuur waarin we oog hebben voor elkaar

Ontdek jouw werk- en leefomgeving bij ZLM.

collega's lunchen

De voordelen van werken bij ZLM

Daarom kies je voor ZLM!

Collega's A&A

In welk team pas jij?

Maak kennis met onze teams.