Werksfeer

Iedere ZLM’er streeft hetzelfde na, van schadebehandelaar tot bedrijfsjurist. Iedereen heeft de motivatie om klanten, collega’s en daarmee zichzelf gelukkig te maken. Wat ons iedere dag bindt is de manier waarop we samenwerken. We zijn persoonlijk. Naar onze klanten toe, maar ook naar elkaar. 

Wat we doen?

Als regionale verzekeraar in Zeeland en Noord-Brabant stellen wij een goede service en persoonlijk contact voorop. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Onze medewerkers zijn hierin onmisbaar. Samen met ruim 300 deskundige en betrokken collega’s werken we continu aan de tevredenheid van onze klanten. Door het vinden van de meest passende verzekeringsoplossingen en door het goed afhandelen van schade. Maar ook het voorkomen van ongevallen en schade vinden we belangrijk. Daarom investeren we ook in het preventief informeren en adviseren van onze klanten.

“ZLM is een fijne organisatie om voor te werken. De sfeer is ontspannen en er wordt goed voor ons gezorgd.”
Roxanne
, administratief medewerker Stichting Rechtsbijstand

Werken zonder targets

Iedere dag staat bij ons in het teken van hetzelfde doel: onze klanten zo goed mogelijk helpen en informeren. Onze klanten waarderen het persoonlijke karakter van ZLM. Dit is dan ook onze kracht. Door de intensieve samenwerking met regionale adviseurs zijn we altijd dichtbij. Het maakt niet uit hoe lang je met een klant belt. Het belangrijkste is dat een klant goed en snel geholpen is. En die kans krijgen onze medewerkers. Door niet te werken met financiële targets, telefoonscripts en starre procedures. Maar ook door een fijn werkklimaat te creëren. Zo zetten we samen altijd een stapje extra.

Collega's pantry

Zeeland

Ons kantoor is centraal gelegen in Goes. Zeeland heeft de meeste zonuren én de laagste bevolkingsdichtheid van Nederland. Dé ingrediënten voor een optimale werk-privé balans. Geniet in je vrije tijd van de rust en ruimte die Zeeland te bieden heeft. Waar je ook werkt, rijdt of woont; binnen een kwartier sta je op het strand. Bijkomend voordeel: je staat bijna nooit in de file als je onderweg bent naar kantoor. Benieuwd waarom wonen en werken in Zeeland ideaal is? Ontdek alle voordelen op zeeland.com.

Buiten lunchen