Onze voordelen

Daarom kies je voor ZLM!

Zorgen voor tevreden klanten zit in het DNA van iedere ZLM’er. Of het nu gaat om een schademedewerker, klantadviseur of jurist. Dit lukt alleen als onze medewerkers zelf ook tevreden zijn. Als zij blij zijn, stralen ze dat uit richting onze klanten. We doen er dan ook alles aan om onze medewerkers tevreden te houden. We willen namelijk het beste uit iedereen halen en zijn bereid hierin te investeren. Hoe we dat doen? Ontdek de voordelen van werken bij ZLM!
Ruimte voor je privéleven

ZLM zorgt voor een goede werk-privé balans. Dit doen we onder andere met 25 verlofdagen, gunstige verlofregelingen, flexibele werktijden en een ergonomische thuiswerkplek. We werken niet met targets en overwerken is bij ons niet de norm. Zo kun je iedere dag weer vol energie en enthousiasme bij ons aan de slag!

Een goed salaris

Werken bij ZLM is leuk én uitdagend. Daar zetten we uiteraard iets tegenover. We hebben een hele gunstige pensioenregeling waarbij je zelf slechts 2,5% pensioenpremie betaalt. Dit zorgt voor een goed netto salaris. Ook kun je rekenen op 8% vakantiegeld, een 13e maand en een eindejaarsuitkering. 

Persoonlijk en betrokken werksfeer

Een fijne werksfeer vinden we ontzettend belangrijk. Zo voelt iedereen zich bij ZLM thuis. De sfeer is bij ons informeel. Het persoonlijke contact dat we met klanten hebben, zien we ook terug op de werkvloer. Er is altijd aandacht voor de thuissituatie. En als er iets speelt, denken we met je mee over een passende oplossing.

Persoonlijke ontwikkeling

Tevreden medewerkers zijn belangrijk voor ZLM. Heb jij de behoefte om door te groeien binnen je vakgebied of op persoonlijk vlak? Dat kan. Met onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden ligt de weg voor je vrij om jezelf verder te ontwikkelen. Zo sta je tijdens je carrière bij ZLM niet stil en daar helpen we je graag bij.

Korting

Als verzekeraar weten we als geen ander dat een goede verzekering belangrijk is. Daarom krijg je als medewerker 20% korting op al onze ZLM verzekeringen. Ook bieden we je een collectieve ongevallenverzekering en een gratis schadeverzekering voor inzittenden op je autoverzekering bij ZLM.

Leuke extra's

Werken bij ZLM betekent niet alleen een goed salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en korting op verzekeringen. Als medewerker profiteer je van verschillende andere leuke extra’s. We verzorgen dagelijks een gezonde lunch (gratis!) met belegde broodjes en fruit. Tijdens de lunchpauze kun je tafeltennissen of darten met je collega’s. Ook organiseren we gezellige borrels en leuke PV-uitjes. Alle ingrediënten om jou als medewerker blij te maken.

Collega aan de telefoon
Collega's in pantry
Collega's A&A
3 collega's in overleg
Collega bij archief kast

Wil je meer weten over werken bij ZLM?